Gæstebog

Jeg har, med vilje ikke lavet en decideret blog, men du er meget velkommen til at skrive et par ord her, hvis du har kommentarer til min side.

Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
Du behøver ikke at skrive dit navn og hvilken by du kommer fra, men det kunne da være hyggeligt at vide hvem man får hilsner fra.
10 entries.
David Hammer David Hammer fra Terndrup skrev den 3. maj 2019 at 18:15:
Fed projekt og rigtig fin forklaringer fra start til slut 🙂
Alf Ole Bull-Tornøe Alf Ole Bull-Tornøe fra Skånevik, Norge skrev den 27. marts 2019 at 11:45:
Hei. Kult å lese om ditt prosjekt om akvarium i tre (kryssfiner). Jeg har (og lager fortsatt) lagd mange akvarier i kryssfiner som jeg maler innvendig med epoxymaling. Noen av akvariene er over 20 år gamle og fungerer fortsatt. mange fordeler ved å bygge i tre; og spesielt sparer man vekt ved å ha bare ei glassplate. Jeg reiser ofte til Malawi og sysler naturlig nok meste med Malawisiklider.
Kristian Kristian fra Holstebro skrev den 11. juni 2018 at 16:14:
Hej, Jeg kan kun tilslutte mig de andre og sige det er fedt som du deler ud af dine oplevelser. Jeg er meget interesseret i at høre dine erfaringer med pumpen, hvordan kører den, hvor meget larmer den osv.
Mads Schmidt Mads Schmidt fra Grenaa skrev den 12. april 2018 at 20:15:
Hold da op det er nyttig viden du kommer med her !😁jeg har siddet og læst det hele nu i 4 timer hehe ( er ikke den hurtigste læser )😉😅 virkelig godt sat op med priser og fremgangsmåde osv. vender helt klart tilbage til den her side når jeg selv skal i gang med mit ejet 😃
Jon Jon fra Vanløse skrev den 10. oktober 2017 at 21:43:
Super gode beskrivelser - tak fordi du deler erfaringerne.
Jacob Jacob fra Østerbro skrev den 22. juli 2017 at 10:58:
Flot projekt og et rigtigt lækkert resultat
Bjarke Bjarke fra Frederikshavn skrev den 7. juni 2017 at 20:58:
Super flot akvarium, meget imponerende arbejde, kunne godt bruge en mand som dig til mit skildpadde sumpakvarium. 🙂
Michael Andersen Michael Andersen fra Randers skrev den 21. november 2016 at 13:53:
Rigtig fin og grundig beskrivelse af projektet, materialer etc. Og fin overskuelig side, mange tak for du har brugt så meget tid på at berige os andre omkring hvordan det skal gribes an! Jeg har længe (med længere mellemrum) ledt efter en rigtig brugbar side omkring netop dette - den fandt jeg så nu - så mange tak 🙏 Mvh. Michael.
Niels Christian Andersen. Niels Christian Andersen. fra Gisborne New Zealand. skrev den 14. november 2016 at 11:19:
I thoroughly enjoyed reading about this large scale fish tank building project .Mr Hvidtfeldt has a very amusing style of story telling,and despite several setbacks has managed to produce a stunning aquarium which by all accounts will last for many years to come.
Thomas Thomas fra Ballerup skrev den 4. november 2016 at 14:45:
FEDT akvarie, fedt du deler din viden og erfaring, FEDT det kan lade sig gøre at bygge sådan noget, vel og mærke hvis man gør det hele korrekt